Skip to content

Q & Contact

QminC vă răspunde la întrebări

Întrebări frecvente

R:

QminC este o băutură naturală cu extract de turmeric. (Curcumină) amestecat cu lămâie, vitamina B6, B12, vitamina C, L-glutation și nutrienți care sunt benefice pentru organism În cantitate potrivită și în conformitate cu cerințele legale, cu conținut scăzut de zahăr, fără conservanți. Fara coloranti sintetici QminC este așadar o băutură care este cu adevărat potrivită pentru iubitorii de sănătate.

R:

Turmericul (nume științific Curcuma longa L.) este o plantă rădăcină din familia Zingiberaceae. si este originara din tropicele Asiei de Sud.Curcumina este un compus fenolic pigmentat galben extras din turmeric. Prin urmare, este un fitochimic. (fitochimic) din natură

Referințe:
  1. N. Acharya, J. Roy. Universitatea din Dakota de Nord. Este consumul de turmeric bun pentru sănătate? Chimie organică I. (2015)
R:

Există 12.595 de studii și studii științifice și clinice în întreaga lume (între 1924 și 2018)1 care au demonstrat că curcumina are proprietăți benefice pentru sănătate atunci când este luată în mod regulat. Pentru că are proprietăți biologice și are multe proprietăți farmacologice importante, cum ar fi contribuția la întărirea sistemului imunitar. Protejează ficatul și elimină toxinele din organism. Antiviral, antibacterian, antioxidant, anticancerigen, antiinflamator. Osteoartrita etc.1,4,5,6 Până când a primit porecla „Medicament minune al vieții” și „Leac-Chimen”.

Referințe:
  1. A. Giordano și G. Tommonaro. Curcumin and Cancer Review. Nutrients 11, 2376 (2019).
  2. N. Acharya, J. Roy. Universitatea din Dakota de Nord. Este consumul de turmeric bun pentru sănătate? Chimie organică I. (2015)
  3. M. H. Farzaei, M. Zobeiri, F. Parvizi și colab.. Curcumin in Liver Diseases: A Systematic Review of the Cellular Mechanisms of Oxidative Stress and Clinical Perspective. Nutrients 10, 855 (2018)
  4. E. Haya, A. Lucariellob, M. Contieria, T. Espositoc și colab., Efectele terapeutice ale turmericului în mai multe boli: o prezentare generală, Interacțiuni chimice-biologice, volumul 310 (2019)
  5. D. Praditya, L. Kirchhoff, J. Brüning, H. Rachmawati. , J. Steinmann și E. Steinmann.Proprietăți anti-infectioase ale curcuminei condimentate de aur. Frontiers in Microbiology, 3 (2019)
  6. Prasad S, Aggarwal BB. Turmeric, the Golden Spice: From Traditional Medicine to Modern Medicine. În: Benzie IFF, Wachtel-Galor S, editori. Herbal Medicine: Biomolecular and Clinical Aspects. Ediția a 2-a. Boca Raton (FL). CRC Press/Taylor & Francis (2011)
R:

QminC este clasificat ca o băutură suplimentară nutritivă care este benefică pentru organism. Poate fi băut de toate genurile și toate vârstele conform dozei zilnice recomandate pentru thailandezi cu vârsta peste 6 ani (Thai RDI) este de 1-2 sticle pe zi.Nu există restricții de consum pentru publicul larg. Și pentru a avea o sănătate bună, ar trebui să aveți grijă de obiceiurile voastre zilnice, și anume de mâncare, exerciții fizice, vreme și emoții împreună. Ne va ajuta să fim sănătoși. și trăiește o viață lungă fericit pentru totdeauna

R:

QminC băutură Contine extract de turmeric (Curcumin 40 mg/sticla) sau aproximativ 2 grame de turmeric.

R:

Energie redusă, doar 40 de kilocalorii pe sticlă. Potrivit pentru cei care doresc să-și controleze greutatea și să-și mențină sănătatea.

R:

QminC nu conține conservanți. sau orice conservant contaminat Potrivit pentru persoanele care au cu adevărat grijă de sănătatea lor. Există cercetări internaționale. S-a descoperit că conservanții pot provoca cancer 1,2. Prin urmare, consumatorii ar trebui să o evite.

Referințe:
  1. F. Ibolya, P. Anca, K. A. Mária și C. MD. Benzene Determination in Soft Drinks. Acta Medica Marisiensis 58(5), 297-299(2012)
  2. F. Javanmardi, J. Rahmani, F. Ghiasi și și colab., Asociația dintre agenții conservatori din alimente și riscul de cancer de sân, Nutriție și cancer, 4, 1229-1240 (2019).
R:

Culoarea galbenă a băuturii provine din extractul natural de turmeric pur

R:

Sedimentul natural de turmeric extras prin măcinarea umedă nu este dăunător. la sănătatea fizică Când sticla este agitată de 3-4 ori, aceasta va dispărea și rămâne suspendată în băutură și poate fi consumată normal.

R:

Se recomandă consumul începând cu vârsta de 6 ani. Aceasta este vârsta la care a fost determinată cantitatea recomandată de nutrienți care trebuie consumată pe zi pentru thailandezi (Thai RDI) Extractul de turmeric nu a fost raportat ca fiind dăunător la corp. A fost, de asemenea, un ingredient alimentar și medicinal în rețetele ayurvedice de mai bine de 5.000 de ani.

Referințe:
  1. D. Mathew, W.-L. Hsu. Potentialul antiviral al curcuminei, Journal of Functional Foods 40, 692–699 (2018).
R:

Puteți bea băutura QminC. Clasificată ca o băutură funcțională. care are adăugate nutrienți benefici Și turmericul nu a fost raportat ca fiind dăunător pentru femeile însărcinate.

R:

Curcumina este unul dintre produsele naturale pe bază de plante care au primit cea mai mare atenție din partea oamenilor de știință din întreaga lume. Au fost 4.738 de articole despre curcumină și cancer (între 1983 și 2018) S-a constatat că are proprietăți farmacologice în inhibarea creșterii și rezistența la diviziunea diferitelor tipuri de celule canceroase. Induce apoptoza celulară (Apoptoza) previne crearea de noi vase de sânge. (Angiogeneza)

Referințe:
  1. A. Giordano și G. Tommonaro, Curcumin and Cancer Review, Nutrients 11, 2376 (2019).
R:

Îl poți bea în cantitatea potrivită. de catre pacientii diabetici Este recomandat să consultați un medic. QminC băutură Contine doar 8 grame de zahar la 150 ml (1 sticla) si ofera doar 40 de kilocalorii de energie.

R:

Îl poți bea în cantitatea potrivită. de către pacienții cu boli de rinichi Este recomandat să consultați un medic. Băutura QminC are o cantitate de 0,1 grame la 150 ml (1 sticlă).

R:

Îl poți bea. Cercetările internaționale indică asta Curcumina are proprietăți care ajută la protejarea și conservarea ficatului, eliminând toxinele legate de reacțiile de oxidare prin mecanisme celulare și moleculare evidente. din stresul oxidativ Acesta este considerat un factor cheie în afectarea ficatului cauzată de diferite substanțe, cum ar fi alcoolul, drogurile și infecțiile virale. poluarea mediului și ingredientele alimentare Acest lucru duce la progresia leziunilor hepatice. Ficat gras cu steatohepatită non-alcoolică, fibroză hepatică și ciroză.1 De asemenea, curcumină Are toxicitate scăzută. Are efecte farmacologice și diversitatea chimică Și nu există niciun risc de rău în comparație cu drogurile sintetice.

Referințe:
  1. M. H. Farzaei, M. Zobeiri, F. Parvizi și colab.. Curcumin in Liver Diseases: A Systematic Review of the Cellular Mechanisms of Oxidative Stress and Clinical Perspective. Nutrients 10, 855 (2018).
R:

Curcumină sau extract de turmeric. Este un compus polifenolic natural1. Are proprietăți ca antioxidant. Conține L-glutation care este un antioxidant important în corpul uman2 și vitamina C care este un antioxidant (Antioxidanții) au proprietăți care ajută la ca pielea să fie frumoasă și strălucitoare. Ajută la detoxifierea toxinelor Ajută la creșterea eficienței absorbției de colagen. Prin urmare, contribuind la creșterea eficienței îngrijirii pielii tale și mai mult. Rezultatele depind de condiția fizică a fiecărui individ.

Referințe:
  1. E. Haya, A. Lucariellob, M. Contieria, T. Espositoc și colab., Efectele terapeutice ale turmericului în mai multe boli: o prezentare generală, Interacțiuni chimice-biologice, volumul 310 (2019)
  2. N. Acharya, J Roy . Universitatea din Dakota de Nord. Este consumul de turmeric bun pentru sănătate? Chimie organică I. (2015)
R:

Un studiu publicat în Japonia a testat voluntari care au băut o băutură care conținea 30 mg de curcumină, comparativ cu un grup care a primit un placebo după ce a consumat 0,5 mg de alcool. ./kg (aproximativ 2 cutii de bere), apoi a măsurat cantitatea de alcool în sangele. (nivelul de etanol din sânge) cantitatea de aldehidă din sânge (nivelul de aldehidă din sânge) la 30, 60, 180 și 240 de minute S-a constatat că voluntarii care au băut băuturi care conțineau 30 mg curcumină aveau niveluri mai mari de alcool. iar aldehida a scăzut mai mic decât cei din grupul care a primit probe simulate în fiecare moment. Mai mult, niciunul dintre voluntari nu s-a dovedit a avea dureri de cap. sau simptome de mahmureală din consumul de alcool Și s-a constatat că i-a ajutat pe voluntari să se simtă înviorați și întineriți (Feeling Cheerful) fără efecte secundare de la consumul de băutură QminC.

Referințe:
  1. T. Hamano, M. Nishi, T. Itoh, S. Ebihara și Y. Watanabe. Efectul băuturii care conțin extract de Curcuma longa L. asupra metabolismului alcoolului la voluntari sănătoși. Departamentul de farmacologie/farmacoterapie, Universitatea Farmaceutică Nihon, Japonia, Pharmacometrics 72(1/2) 31-38 (2007).
R:

Nu la fel, în funcție de rasă. zona de cultivare Vârsta recoltei Metode și tehnologie de producție Conține curcumină, care este considerată un ingredient activ important, în cantități diferite.Curcumina C folosește soiul de turmeric de înaltă calitate Curcuma Longa L. care va furniza o cantitate mare de curcumină

R:

Băutura de chimion C conține extract de Curcuma longa (L.) care conține curcumină la nivel de nano-lipozom1. Cu inovație de producție din Japonia Prin urmare, poate crește eficiența dizolvării și absorbției (Biodisponibilitate)2 iar timpul petrecut în organism este de câteva ori mai lung decât pulberea generală de turmeric3 iar QminC este sub forma unei băuturi gata de consumat. Cu cât este mai rece, cu atât va fi mai delicios. Te face să te simți împrospătat, relaxat și întinerit. Îl poți bea în fiecare zi.

Referințe:
  1. Marczylo, T.H., Verschoyle, R.D., Cooke, D.N. și colab., Comparație între disponibilitatea sistemică a curcuminei cu cea a curcuminei formulate cu fosfatidilcolină. Cancer Chemother. Pharmacol. 60, 171-177 (2007)
  2. J. Shi, H. Deng și M. Zhang Pretratamentul cu curcumină protejează împotriva stresului oxidativ mediat de lipoproteine ​​de joasă densitate oxidat indus de PM2.5 și inflamației în celulele endoteliale microvasculare umane. Molecular Medicine Rapoarte 16: 2588-2594 (2017)
  3. Bolger, G., Licollari, A., Tan, A., Greil și colab.. Farmacocinetica infuziei cu curcumină lipozomală (Lipocurc™): Efectul co-medicației la pacienții cu cancer și comparație cu indivizi sănătoși. Cancer Chemother. Pharmacol. 83, 265-275 ( 2019).
R:

Din cercetările publicate la nivel internațional, este clar dovedit că curcumina cu particule mici (formularea Nano) își va crește proprietățile de solubilitate 1,2 absorbția și livrarea către organele țintă binemai mult și are o eficiență mai rapidă a tratamentului

Referințe:
  1. M. Gera, N. Sharma, M Ghosh, D. L. Huynh, S. J. Lee, T. Min, T. Kwon și D. K. Jeong. Nano formulări de curcumină: o paradigmă emergentă pentru o aplicare îmbunătățită de remediere Oncotarget, Vol. 8, nr. 39, 66680-66698 (2017)
  2. M. H. Farzaei, M. Zobeiri, F. Parvizi și colab., Curcumin in Liver Diseases: A Systematic Review of the Cellular Mechanisms of Oxidative Stress and Clinical Perspective. Nutrients 10, 8185 (2017)
  3. Marczylo, T.H., Verschoyle, R.D., Cooke, D.N. și colab., Comparație între disponibilitatea sistemică a curcuminei cu cea a curcuminei formulate cu fosfatidilcolină. Cancer Chemother. Pharmacol. 60, 171-177 (2007)
R:

Au fost multe studii asupra curcuminei atât la animale, cât și la oameni. Nu a fost găsit nicio toxicitate sau risc pentru sănătatea umană. Și turmericul a fost acceptat de Food and Drug Administration. Statele Unite ale Americii sau US-FDA că nu este toxic. Poate fi adăugat în siguranță la alimente (General Recognized As Safe, GRAS)

Referințe:
  1. D. Praditya, L. Kirchhoff, J. Brüning, H. Rachmawati, J. Steinmann și E. Steinmann. Golden Spice Curcumin. Frontiers in Microbiology, 3 (2019).
  2. Prasad S, Aggarwal BB. Turmeric, the Golden Spice: From Traditional Medicine to Modern Medicine. În: Benzie IFF, Wachtel-Galor S, editori. Herbal Medicine: Biomolecular and Clinical Aspecte.Ediția a II-a.Boca Raton (FL).CRC Press/Taylor & Francis (2011).
R:

Perioada de valabilitate a produsului este de 12 luni fara refrigerare. Și pentru a menține o calitate bună, ar trebui să fie depozitat într-un loc ventilat. Evitați lumina soarelui și căldura.Qminsi a proiectat și inventat o tehnologie specifică de ambalare a capacelor și de producție. Prin urmare, nu este nevoie să adăugați conservanți sau substanțe chimice pentru a ajuta la conservarea produsului pentru o perioadă lungă de timp în condiții care nu necesită refrigerare care poate provoca efecte negative asupra sănătății în produs.

R:

Din progresul științei și tehnologiei alimentelor. și procese moderne de producție În prezent, cantitatea de curcumină și vitamine poate fi menținută în perioada de valabilitate a produsului de 12 luni, ceea ce asigură că va fi primită cantitatea de nutrienți specificată pe etichetă. Pentru a menține calitatea produsului, produsul trebuie depozitat conform instrucțiunilor de pe etichetă. Evitați lumina soarelui și căldura.

R:

Avantajul sticlelor de sticlă transparentă este că nu provoacă nicio reacție. cu băuturi, de aceea este considerat cel mai potrivit ambalaj pentru băuturi sănătoase. iar consumatorii pot vedea caracteristicile produsului și ambalaj Înainte de consum de fiecare dată pentru a asigura calitatea și siguranța, pot exista dezavantaje de a fi fragil și ușor de spart si are o greutate mare

QminC

AGROALIMENT INTRACOM SRL

Str. Moliere 8A
Sector 1 București

Contact clienți​

Ai o întrebare? Ai ceva ce vrei să întrebi sau vrei doar să dai feedback? Spune-ne!

0722 492 072​

Contact companii​

Există ceva cu care putem ajuta? Ne poți spune!​​

0722 492 072​​